CC Rider 


CC Rider

…de enige echte Rock ‘n’ Roll-coverband uit de Zaanstreek!

PA-goeroe Theo Overweel verzorgde negentien jaar geleden al zeer regelmatig het geluid bij veel optredens van verschillende rock ‘n’ roll acts en zo ook bij jamsessies…Bij deze laatste aangelegenheden was ook vaak Edgar Koelemeijer te vinden, weliswaar aan de andere zijde van het PA-systeem.
Aangezien de gitarist in Overweel vond dat Koelemeijer beschikte over een redelijk ontwikkeld strottehoofd kon hij het op een gegeven moment niet nalaten hem te vragen of hij al bezet was in de zin van spelende in een rock ‘n’ roll band, waarop Koelemeijer negatief antwoordde…………..dit was dus geregeld!
Er wordt echter niets beklonken zonder drummer en/of bassist erbij en zonder er over na te hoeven denken zei Koelemeijer; ”die ken ik, dat worden Marco Naber en John Butter, daar heb ik mee gespeeld in The Gorgeous Gravediggers (voorheen Van Alles En Nog Wat)”.
Ongeveer een half jaar later komt Hans Mulder, destijds al bevriend met Overweel, het geheel verfraaien door met zijn bluesharp de rockende stoomtrein voort te stuwen. Sindsdien maken zij van ieder optreden een niet te vergeten rock ‘n’ roll-feest.
Van ware krakers van de hand van bijvoorbeeld Bowie, The Rolling Stones, Hendrix, The Doors en Aerosmith tot eigen chansons passeren de revue en niemand in de zaal blijft ongeroerd van de gepassioneerde zang en het slingerende solo-werk van Edgar Koelemeijer, de steady slag van Theo Overweel, het howling harpgeluid en de bluesy stem van Hans Mulder en de stuwende ritmesectie bestaande uit John Butter op de drums en Marco Naber op bas….STILL ROLLING!!!


Powered by CMSimple | Login